• Malachit
    Mivel több mint 10 hónapja nem nyúltam a karakteremhez, így úgy döntöttem hétvégén, hogy kezdek egy teljesen újat survivalon. Most nem próbálok mindenkivel jóban lenni, mint elsőre, hanem csak a Minuteman szálat tolom fullban. LVL 10 környékére tervezek majd egy állás kimentést, hogy a többi szálhoz legalább a legelejével ne kelljen mindíg újra tolni. Most tartok LVL 8-on és épp az erőművet takarítom az északi settlerek küldetése alapján.

Hát mit ne mondjak, ez az a fokozat, ami régen hiányzott a játékból, néha már nehezebbnek érzem mint anno az NW-t. Állandóan kialvatlanság, férgek, betegségek, éhség, szomjúság és iszonyat gyorsan, a mentési rendszer meg néha kiborító :_D

Erőmű (vagy mi ez) külső őreit 1 szál pisztollyal (10mm) 3 körben tudtam letakarítani. Gyors mentési bázist egy ággyal meg 1 kúttal a mozihoz raktam (közelebb nem tudtam hirtelen). Ma következik az épület belseje majd.

Alapból lopakodós (mert úgy tapasztaltam, ha az első játék módjára mászkálok, gyors halál a jutalom) mesterlövészt csinálnék a karakterből ,de közelre meg nem igazán jó (épületen belül). Kéne arra is valami (ötlet esetleg?). Plusz most nem tudom mit fejlesszek. Eddig csak zárnyitásra pakoltam, plusz egyet húztam az erőn és az Agi-t feltoltam 9-re. (END:3, CHAR: 2, INT:8, PE: 7, LUCK: 4, ha jól írtam őket fejből) Fejlesszek minden alap képességet 9-re, majd utánna skilleljek, vagy vannak még elengedhetetlenek? MIt tanácsoltok?