harras25#6373
A felhőkarcoló alján ott téblábolt a kijelölt ügynök, úgy látszik amíg máshol kirándultam addig ő a liftet használta, csak hát a sok ellenségen nemt'om hogy jutott át.
Amúgy van értelme karimnak, nagyon működik így a dolog:
Előre eldöntöttem hogy az Institute karriert tolom végig. Jött az a rész hogy egyfelől szólnom kellett Desdemonának hogy az mint Insitute-ba beépült Railroad ügynök megtudtam, a BoS megtámadja őket, figyelmeztessem. Közben meg mint Institute Director úgy határoztam, hogy ki kell végezni a BoS-t. Ez eddig összecseng. Csak Father azt mondta, nyilvánvaló hogy a Railroaddal haverkodom (mondjuk tudtam hogy tudták, láttam a jelentésekben) de ennek vége, ki kell végeznem őket is. Így hát mindkét side quest Desdemonára mutatott, ellentétes értelemmel. Végül megvédtem a Railroadot a BoS-tól, nagy hős lettem, de Desdemona azt mondta, szerinte rosszban sántikálok. Megmondtam neki, hogy őt is meg kéne ölnöm meg mindenkit. Nem lepődött meg, csak kíváncsi mit csinálok. Otthagytam, felvettem a következő két Railroad küldit, az egyik a BoS végleges kinyírása a másik kisebb falatnak túnik. A BoS kinyírásával gondolom előre dolgozom az Institute karrieremre is. Közben meg él a megbízás Desdemona és társai likvidálására is, ő is tudja, nincs ezzel gond, nem tudhatják még ki mellett döntök. Jól ki van találva és fel van építve a láncolati logika.