• Darun
    Talán nem túlzok ha azt mondom, mi mind Fallout fanatikusok vagyunk. Minden hibája ellenére is imádjuk, amit úgy fejezünk ki, hogy több száz órán át kószálunk a világban. Bár a fő történetben még nagyon el vagyok maradva, és ez igazán nem is volt erőssége eddig a Bethenk, szerintem sokkal inkább a felépitett világban jelenik meg a profizmusuk. Abban, hogy a feltörhető terminálokból valódi történetek derülnek ki, mind a végzetes nap előtti, mind az utáni időkből. Én is játszottam a Skyrimmel, gyönyörű volt, tetszett a fejlődési rendszere, szinte minden, még sem tudott megfogni és kb 30 óra játék után nem éreztem ingert hogy visszalépjek. Egyszerűen nem az én világom volt. Szemben a Fallouttal.

harras: igen, itt a Cleared kicsit félrevezető, még a játék elején én is visszamentem egy ilyen helyre és voilá, tele volt raiderrel. Sajnos ez a felirat csak annyit takar, hogy egyszer már kipucoltad. Egyszer nekem is a belvárosban kellett hagynom a loot egy részét, mert nem birtam el. Aztán kiderült hogy annyira eltévedtem, hogy hetekig fogalmam sem volt, hol hagytam a cuccot. Mire visszatértem, ismét volt ellenfél, cuccok meg nem. Szóval itt az sem működik, hogy szerte a vidéken hagysz magadnak ellátmányt, mert el fog tűnni.