• harras25
    ADA-t stílszerűen az ő küldijére viszem magammal, annyiból jó is hogy ha nem pusztul meg akkor mindjárt ott van velem és lehet vele beszélni az epizódok végén. Csak már kezd rétestészta hosszúságú lenni ez a questszéria, de nem panaszkodom, mert kemény ellenfelek és gazdag lootok szegélyezik az útját és sikerült végigmennem a főbunkeren halál nélkül a pisztolyaimmal, bossfighteken is, erre büszke vagyok (mondjuk az összes buffjet, psycho és med-x kifogyott). Kinn raiderek vártak, ADA-val beszélgetés közben ujjgyakorlat már lvl 32-ön lekapni őket, hiába a 6x-os csalás.
    Csak ilyenkor szokott jönni, hogy az ember nagyképű lesz, nem figyel és seggbedurrantja egy jöttment.

Luckra meg a többi nem harci perkre már gondoltam, de valahogy félek ebbe az irányba elmenni, nem akarok okos, ügyes vagy szerencsés hulla lenni, inkább nőjenek a fegyvereim sebzései. És már elképzelni nem tudnám, hogy ne mod-mentes survivalban játszak.

F3NV-ben én is használtam a sántítást (még Dead Space rutinból) de itt F4 survivalon az egész VATS-ot ignorálom, nekem nem jön be, sokkal veszélyesebb rám nézve mintha magam célzok. És szerintem is rosszabb itt mint volt, mert a 3. részben ha valakit lábon lőttem rendesen lesántult, itt meg úgy láttam semmi hatás.