-
harras25 #6255 A VATS-ot én egyáltalán nem használom, mert engem is többet szívatott mint segített. Kivéve a repülő rovarokat, azokat én eleve nem találom el a nem-automata pisztolyaimmal, ezeket rábízom. Az is biztos hogy a sérülékenységet túlzásba vitték, szerintem tök felesleges p.a.-n kívül mást is húzni mert ha eltalálnak azonnal meghalok, esetleg imbolygok kicsit de nem tudok cselekedni és a második harapás/lövés/ütés terít le. "Kedvencem" mikor az általam lerakott aknára ha rálép egy raider ő túléli, én meg p.a.-ban tíz méterre belehalok a robbanásba.
Tegnap ADA cseszett fel agyilag, lopakodóban a kutyán kívül valamennyire minden companion veszélyforrás, de ADA katasztrófa, vagy őt gyakják le vagy engem ha próbálom megmenteni. És még nem volt sehol robot repair kit, csak az ő küldijére viszem magammal de eddig kétszer kúrta vissza a gép a cél előtt (DK-i sarok) az ÉNY-i sarokba, menjek oda vissza érte. Most már van repair kit-en mert megjöttek a rust devilek, pont akkor amikor markáns minigunos meg missile-s supermutantok elől futottunk Valentine-nal, hát nem semmi ramazuri lett belőle, BoS-ok is megjelentek szegényeket még a levegőben ripityomra lőtték...
De a csata közben háromszor mentem el aludni egy vagonba elhelyezett matracra, nem szégyen az.... Nézzél szét mindig, hol vannak ágyak és fuss el ha baj van. Az általad felsorolt ellenségek nekem is kemények, sőt szerintem öregebb is vagyok mint te és valószínűleg lassabb is (és pisztolyhős akartam lenni, Coyote Stark, ááááá).
De pont ezért nem tudom abbahagyni, az állandó feszkó hogy honnan jönnek rám, megküzdjek vagy elfussak, jaj rossz fele futottam, na még öt ellenség remélem egymást nyírják nem engem, én addig elbújok valahova....na ez a posztapokaliptikus túlélési fíling.
És közben azért sokat ölök, egy SM már csak két lövés és elfekszik, lesből egy, csak nagyon drága a lőszer, a perkeket célirányosan fejlesztem (EZ NAGYON FONTOS), karizmára, zárnyitásra, hackelésre és eddig nem jutott, nem akarok "intelligens" hulla lenni....
Egyet tuti elkúrtam, számadatok kalapján egy lézerpiszoly jobbnak tűnt mint a right. aut. ezért utóbbit eladtam, nagy hiba volt. De legalább most már csak pisztolyom van.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2016.09.12. 08:16:46