Darun#6254
Biztos én vagyok már nagyon öreg, de én igy is sokszor keveredek olyan harcba, amit nem könnyű megoldani. Gondolok itt pl: az első power armoros raider támadás, a második és még utána jó pár deathclaw, eddig az összes mirelurk queen (de főleg a legendary) az első (jópár) Mechanist féle robot támadás, a láthatatlan assaultronok, a sentry botok vagy a végső harc az öntödénél (ahol a kardot kell visszaszerezni). Volt olyan hogy még mentés-töltéssel is elszenvedtem majd egy órát, mire egy-egy csata meg lett. Ahhoz nekem nem lenne idegzetem, hogy több órányi játékot kukázzak csak azért, mert valami béna lóf@szjózskának jó napja van és egyhitel. Egyébként is nevetségesnek tartom hogy a pa-n egy mutáns szúnyog/csótány keresztül sebez. Meg még mindig elakadnak a lövéseim a semmiben, 5m-ről minden lövést mellé küld VATS-ban és még sorolhatnám.
Az éjjel megcsináltam végre a Mechanist küldit. (vagyis még nem, mert a renegát robotok még hátra vannak) Szerintem egész jó lett ez is, még ha kicsit rövid is. De amikor a robobrain "gyárban" olvasgattam a logokat, kirázott a hideg. Milyen érzés lehet úgy tudatra ébredni, hogy nem érzékelsz semmit, csak egy agy vagy!?