-
harras25 #6223 Tegnap elindultam level 21-en, éppen meg lett, üres volt a csík, Combat Zone felé (meg lehet úgy csinálni hogy nem ölöm le az összes raidert ?). Útközben supermutantokba botlottam, valahogy túléltem. Aztán gunnerekbe, azt is. Akkor bementem a Leyton Towerbe, hát ha lesz ágy, de egy csomó raider támadott. Valahogy leöltem őket, de a tetőn power armoros raider fogadott, az elől elfutottam, már sajnáltam volna ennyi ölés után meghalni. Volt egy matrac benn, de nem álltam meg, mert nyomomban volt az ipse.
Kinn az utcán valami fura csapat támadott meg, de legalább volt gamma gunjuk, jó kis fegyver... de már nagyon akartam egy ágyat. És ellenség mindenfele Diamond City és Goodneibourghood fele is. Valami középiskolán akartam átvágni, jött egy raider, aztán még egy, a gamma gunnal nem volt gond. Aztán jött kettő, aztán négyen lettek majd hatan. Visszamenekültem az utcára, jöttek utánam. Közelharc. Jet, psyco, med-x, deathclaw steak, stimpak be. Valahogy túléltem lábamnál hevertek. Lőszerem majd mind kifogyott. Mondom elosonok valahogy a "jószomszédokhoz". Útközben minde féle ellenségek, ki akarom kerülni őket, Combat Zone is megtalálódott a külső őrök rám támadtak, elintézem őket és futok tovább. De egy zsákutcába szorultam és synthek jönnek felém de még nem vettek észre. Előveszem Kellog pisztolyát vagy négy golyóm hozzá és akkor AP használat, lesből. Hát bakker mind a négyet ellőtte a levegőbe nem is a synthek felé. Azt hittem gutaütést kapok. Kutya rájuk ront, hamar megnyekken szegény de én kihasználom a helyzetet és elsprintelek a synthek között, HP 20%-on. Először rossz fele kanyarodom, Supermutantok, egyet lelövök a "kutyájával" együtt, meg véletlenül egy telepest is. és fordulok is meg és rohanok tovább, valahogy elérek Goodneibourghoodba. Megyek KLEO-hoz kezdené a marketing dumát de már 200 az IRL pulzusom, gyorsan barteroljunk és megyek aludni. Szóval megnyomom a gombot hogy ugorjuk át rizsát.
Nem vettem észre hogy a kezemben van még az utolsó pisztoly amíhez volt lőszerem. Az utolsó golyómmal pofán lőttem KLEO-t. Utána azonnal meghaltam. Néztem magam elé és atsuhant az agyamon, letörlöm az egész játékot a gecibe.....és ennyi gyilokkal majdnem szintet léptem....
(aztán persze nem töröltem le)