harras25#6216
Óvatos vagyok nagyon, sokat elfutok. Ágyakat mindig feltérképezem mielőtt belemegyek egy nagyobb harcba. A Dunwich bányát többlépcsőben takarítottam ki, nem voltam rest a Slogba menni aludni többször is (kaptak tőlem egy víztisztítót a medencéjükbe jópofa). A power armoros raidert kispisztolyommal lőttem le, fél óra alatt jött le a festék a páncéljáról és közben még egy Deathclaw és egy Assaultron is bezavart. Most már van olyan pisztolyom ami 115-öt sebz, meg két darab 70-80 körülit, csak a lőszer szokott elfogyni. Az a jó mikor előveszem a legjobb pisztolyom mert baj van, beadom a buffjetet, a pschyot, a med-x-et meg stealthboy-t magamnak, aztán odaér a duplán mutant mutant hood a gazdáival és a két idáig (órákig) tartalékolt golyót ijedtemben ellövöm a levegőbe.....és nincs reload, elbasztam ez van. Erre futásnak eredek, bele hat darab mirelurkba, az egyik legend. És pont elmúlt a stealth hatása.
És marha búszke voltam hogy ezt mind túléltem, hazajutottam aludni. Sokkal jobb érzés volt mint normalon százakat lehentelni.
A Taffington csónakház lett a házam, van kertészem is (az ex-vaulttec ügynök) még iderendezek egy háziasszonyt is meg bútorokat és ennyi. Víztisztító, őrtorony, világítás van, csak a beltéri és fali lámpához nem tudom hogy kell áramot vinni.