Darun#6146
Azért azt vágod hogy ezt nem kicsit benézted. Hanem nagyon. Tudtommal ugyanis eddig minden részben volt szupermutáns társ, bár az első két rész nekem is kimaradt. Sőt! Ha jól emlékszem az első vagy a második részben még egy Deathjaw npc is volt.
Ami Adát illeti, én még az elején rádobtam a legbrutálabb alkatrészeket, de még normalban is olyan hamar megmurdál, hogy sok hasznát nem veszem. Max annyiban hogy addig sem engem lőnek. Mondjuk én teherhordónak használtam, arra is lett kihúzva. Ami azért is fura, mert ellenfélnek meg a robotokat utálom a legjobban, mert baromi nehéz őket kinyirni, és ha közel jönnek, az atomvillanásuk sem tesz jót az egészségemnek. Keményebb ellenfelek mint az 5 pa-s raider volt. (igaz hogy náluk szinte csak nehezebb ellenfeleket kaptam, kivéve talán a ghoulokat, akiket az Abenity farm lakói egyedül elintéztek)
Valamelyik kari egyszer egy küldiben magától akart meghekkelni egy terminált. Asszem nekem már akkor se jelentett gondot a Master szint. Bár olyan hűdesok xp-t nem ad, aki a kicsit nem becsüli...
broman, ha már filozofálgatunk: aki olyasmit tesz mással, amit nem szeretne hogy mások vele tegyenek, az nevezhető rossznak? (raiders, gunners, stb)