• broman191
    Milyenben is? Ez nekem kimaradt, pedig sokat mászkáltam vele... :)

#6135: Lényegében átmenetileg lehet szinte akármilyen állat/szörny, ember, robot társad is megfelelően magas karizmával és skillekkel, ha a pacify lehetőséget sikeresen használod. Robotnál pedig a hacket, karizmától függetlenül. Vicces, amikor valami legendary assaultron ráront az emberre aztán hack és elsétál, vagy éppen visszatámad az övéire... :D Persze mindez nem a normál companion kereteken belül, hanem azon felül. Szóval lehet mirelurk 'társad' is, ha ahhoz lenne kedved... :)) Queen különösen fun lenne, őt még soha nem próbáltam 'megbékíteni', de nem csodálnám ha immunis... :D Egyébként modként láttam a nexuson valamikor rendes deathclaw follower lehetőséget is, érdemes körülnézni ilyen abszurd dolgokért a modderek háza táján... :D

#6130: Ha mindenképp filozifálni szeretnénk, akkor a posztapokaliptikus világtól függetlenül az már eleve egy szélsőséges emberi képzet, hogy van 'jó' és 'rossz'...az indiai például azt mondja, hogy kapsz te egy olyan festék pöttyöt a homlokodra, mint amilyen nekem van, emlékeztetőül hogy te is a testvérem vagy és nincs kettő, nincs 'rossz' és 'jó', csak 'jó' van, mert mindent amit veled teszek, olyan mintha magammal tenném és csak olyat teszek mással, amit én is szeretnék hogy tegyenek velem...ebből a szempontból nézni a háborúskodást és egyes rémtetteket a világban meglehetősen felfoghatatlan. :) Az utóbbi lényegében a kereszténység egyik alaptétele is és nem is kell feltétlen a világ másik részére nézni, európaiként elég csak a Bibliába nézni: "Ha nem lesztek olyanok, mint a gyermekek, nem mentek be az Isten országába” - Magyarán gyerekként még nem létezik 'kettő'...de mire felnő az ember sikerül megtanulni /belénk verik/ hogy mi a 'jó' és a 'rossz', 'fúj ő cigány' stb... :)
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.08.24. 17:37:11