van megismerhető múltjuk de mitől is lesz mélyebb a sztorijuk? ezt nem értem ill. azt sem h mi köze Pipernek a MM-hez.
RR-t szintén nem teljesen értem, mivel ha jól rémlik akkor ők azért fizettek a Bunker Hill környéki banditáknak h hagyják békén a várost. igazából a BH-i csatában látott tűzerő alapján lazán kisöpörték volna a raider-eket csak az felhívta volna mindenki figyelmét arra h BH az elosztó központjuk.
szívesen várom a kifejtésedet mert érdekel a meglátásod. szvsz a (fő)történet a F4 leggyengébb pontja, túl egysíkú és mégis elképesztően sokat kell hozzágondolnod h vhogy érthetőek legyenek a motivációi a frakcióknak és egyes embereknek. a legtöbb (értsd: a nem ismétlődő) mellékküldi színvonalasabb sztem.
kedves Although!
általában csak átugrom az írásaid mert elképesztően csapongóak számomra ill. önismétlőek. (ha szemét lennék azt mondanám zavaróak/unalmasak ... de nem vagyok annyira szemét ^_^)
h most mégis válaszolok az azért van mert állandóan ezzel a Skyrim mekkora fos szal örüljünk az F4 sztorinak dumával jössz.
a kettőt szvsz felesleges hasonlítgatni mert az egyik egy high fantasy (te vagy a világmegváltó, jövőformáló) amihez (bár nem fejeztem még be) sztem passzolt a sárkányos történet ... (számomra teljesen független ettől h miért nem tudtam minden igyekezetem ellenére megszeretni azt a játékot. de az másik topic és gyanítom kutyát nem érdekel) ... a Fallout meg egy poszt apoc világ amiben olyan igazán sokat nem lendít a karakter a dolgokon még akkor sem ha totál jófiúként tolta végig.
konklúzió: ha lehet hanyagold az összehasonlítást a kettő között mert fölösleges, még akkor is ha ugyanazok csinálják mindkét játékot.