• Darun
    Feldobtad a napom! xD
    Én mondjuk továbbra sem használok modokat és nem is áll szándékomban. De épp tegnap álltam meg a Boston reptéren és néztem fel a Pryw-re, és el kellett ismernem hogy még mindig gyönyörű a játék.
    A páncéllal viszont teljes mértékben igy vagyok. A Minutemen erődnél (sosem fogom tudni kastélynak hivni) jelenleg 4 frame áll egymás mellett, a negyediket az éjjel raktam oda. Van kb 75 fullos FC-m, 3 99-es meg egy 26-os. Van egy páncélom Diamond Cityben, egy Sanctruaryben, egy Far Harborban. És van még 3 páncél aminek tudom a helyét, de még nem hoztam el őket. És mivel pont az éjjel vettem meg a FH legjobb páncélját (ck 40k kupakom volt és 6k pre-war money a vásárlás előtt) egy darabig megint nem lesz szükségem jobb védelemre. Bár azon gondolkodom, hogy a Glowing Sea-t abban fogom bejárni.
    Ami a dialógusokat illeti... szerintem egyszer választottam a szarkasztikus opciót, azt is visszatöltöttem.
    A harc... tényleg igy néz ki, bár a célzásom VATS-ban még mindig nem túl jó, de az éjjel jártam a Vault 95-ben és kétszer is rámentem úgy három Gunerre, hogy egy lövésnyi életem volt és mindhármat lekaptam VATS nélkül. Amin kiakadtam most az a lopakodás. Alapból már 3 háztömbnyiről észrevesz akárki, most meg befordulok az ajtón, ott tőlem 3 méterre az overlord meg a warlord és nem vesznek észre. Pedig csak annyit csináltam hogy dobtam 3 v 4 pontot a lopakodásra. Szerintem ezt kicsit eltúlozták. (bár az vicces hogy engem 5 méterről nem vesznek észre, a kisérőmet viszont már a szomszéd szobában meghallják)

Caitnél rekord idő alatt sikerült kimaxolnom a reputációt. A végén össze is románcolódtunk és beadta a LE perket vagy mi a kutya az. Ez számomra csak azért meglepő, mert az első társaim egyike volt az újságos csaj, nála is mindig próbálkoztam, szerintem aludtunk is együtt, még sem adta be. Curie-t azért küldtem el, mert semmire nem reagált pozitivan és bármit csináltam, nem nőtt nála a repum. Gondoltam nem pazarlom el a többi kisérő elől a lehetőségeket, ezért elküldtem Sanctuary-be. Az éjjel arra jártam, és bár már nem ő a kisérőm, rögtön azzal kezdte hogy mennyire kedvel és hogy feltalálta a mutifruit+stimpakk kombót. 'nyád! Ezt nem tudtad volna akkor, amikor a társam voltál? Curie franciás ákcentusa egyébként néhol idegesitő volt, Cair irjét viszont imádtam.