Darun#5955
Én se azért vettem meg a játékot mert felültem a hypre train-re, hanem mert már az előző két rész is megfogott és évek óta vártam a folytatást. Az elődöket én is GOTY-ban vettem meg, most kicsit türelmetlenebb voltam. És az is szempont volt, hogy pont akkor volt akciós a SP, amikor szóba került hogy emelik az árát. Ahogy a Mass Effectet, úgy ezt sem fogom megbánni, mert már most benne van kb 350 órám, és ugye minden órával amit bele teszek, gazdaságosabb lesz a játék. Viszont! A városaimat nem azért fejlesztem, mert én hűdenagyon szeretek ezzel bohóckodni, hanem azért mert a városfejlesztés kell azért hogy több emberem legyen, akik több nyersanyagot termelnek, amiből többet tudok craftolni (fegyvermoddolás meg robotépités) Nekem tökéletesen megfelelne ha a városfejlődés automatikusan menne. Részemről ez a tényleg játékból vesz el időt, élményt nem igazán tesz hozzá. Bizonyára én is hibás vagyok, hiszen amikor megvettem, nem néztem utána hogy mit tartalmaz majd a SP (jóhiszeműen a FO3-ból indultam ki, ahol ha néhol gyengébb minsőgben is, de tartalmi DLC-ket adtak ki és hiába a rossz kritika, nekem mindegyik tetszett)
Én nem vagyok programozó, nem rétek a dolog technikai oldalához. Csak egy játékfüggő felhasználó vagyok. De az hogy kiadnak egy 100 megás bővitést, ami már ráadásul egy meglévő craftolós modot bővit ki... Ez olyan, mintha egy DLC-ből is kivágtak volna egy darabkát vagy mint amikor az utolsó Herry Kókler részt két filmben adták el... Ráadásul a DLC-k több mint fele még mindig Craftolás bővités (az Automatron ugyan ad hozzá pár dolgot a játékhoz, de ebben meg robotépités van, aminek ugyan örülök, de még is csak craftolás)