Darun#5886
Nekem is sikerült belefutnom egy jó kis bugba. Az Eddie W. küldit csinálom. Persze Nicket FH-ban hagyta, mert Ada-val flangálok. Mielőtt beszéltem volna vele, elküldtem Ada-t, gondoltam még is csak Nick küldije, majd felveszem társnak. Hát nem. Aki küldit ad, azzal csak arról lehet beszélni, hiába próbáltam vele többször is beszélni, csak ment a kikötő felé. Lementünk a metróba, de volt ott egy legendary raider. Őt még túlélte, de egy sima raider legránátozta és ott ücsörgött, miközben a raider folyamatosan gránátozta a már harcképtelen Nicket. Megöltem a csókát, de erre sem kelt fel. Amikor beléptem Eddie-hez, kicsit közelebb spawnolta Nick harcképtelen testét és a folyosóról beszélgetett Eddie-vel. Megöltem a ghoult. Először is a neves fegyvere pont egy olyan vacak 50% limb damage-os pisztoly volt, mint amilyen az első 10 milisem. Hát kösz. Másodszor beadja hogy kövessem Nicket. Csakhogy Nick azóta sem kelt fel, megint hiába küldöm el Ada-t, mert továbbra sem tudom felvenni társnak. Mivel nem a társam, gyógyitani sem tudok rajta. Most akkor Nick ott fog elrohadni az alagútban, a küldi meg félbemarad? Mi a vihart lehet csinálni ilyenkor?