• Darun
    A 3-ban is csak az őrjáratok spawnoltak ha jól rémlik. Egyébként hogy a BoS pilóták mekkora lámák... Kipucoltam a Gunnereket az autópálya alatti városrészből. Nekem már az meredek volt, hogy ugye a kisebb frakciók nem igazán viselnek a power armorhoz se sisakot. Clinten is csak a sima kalap van, aminek elvileg semmi védelme nincs. Még is kb 6 lövés kellett az .50-es sniperből. Bezzeg a F3-ban bármilyen powerarmor sisakja 1 lövés volt a .308-as vadászpuskából is. Valahogy nem sikerül megtalálni a középutat. De nem is ez a lényeg. Fenn állok az autópálya tetjén, irja hogy az egyik Gunner párat odalőtt rakétával a szomszédban lévő kőfejtőhöz, ahol raiderek tanyáznak és mit pont előtte takaritottam ki. Gondoltam ha már igy adódott, lenézek hogy tényleg olyan jó e a rálátás, mert akkor második végigjátszásra majd inkább forditva csinálom. Erre elhúz felettem egy Verti. Az autópálya átellenes oldalán volt valami épület, azt rohamozták meg a BoS emberei. Volt velük egy Knight is, nem tudom mire vadásztak, de még öt perc múlva is hallottam a lövöldözést. Nem tudom mi lehetett az, amit 5 perc alatt nem képes elintézni egy Knight. De még csak nem is ez a lényeg. A templomban még életben volt egy gunner. Hallottam hogy kiabál, de ugye az épületből nem tudott kilőni. Erre megáll a Vertibird és elkezd tolatni. Közeledett, közeledett, aztán felkenődött alattam az egyik pillérre. Hát ha ilyen pilótákkal akar a BoS nyerni, akkor sokáig el fog húzódni a háború.