• Darun
    Volt egy rendőrállomás, ami mellett elmentem, már akkor se takaritottam ki, csak felfedeztem. Épp most csinálom az Eddie W küldit, odautazok FT-vel. Kb 3 másodperc és már hallom is hogy elkezd csipogni a szupermutáns suicider. Hát köszszépen! Ráadásul nekem a sugárzási szintem miatt konstans 33% alatt van a HP-m, a épületet kerités vette körül, tehát szóba sem jöhetett hogy majd távolról kiszedem. Arról ne is beszéljünk hogy a csapattársak még mindig folyamatosan az én tűzvonalamba bóklásznak (szerintem van játékban direkt egy ilyen algoritmus, hogy a társak mindig közéd és az ellenfél közé próbálnak kerülni, és azért egy tankobottá alakitott Ada elég nagy célfelület, amire meg ugye azért volt szükség, mert igy kétszer annyi lootot el tud vinni mint bárki más, hogy ne kelljen minden helyszin után hazautazni lepakolni) Arról nem is beszélve hogy tök jó hogy van hangtompitó a játékban, de kb nem ér semmit, mert hiába lősz azzal, akkor is meghallja az első áldozat összes társa, és akkor már nincs is az hogy elintézed a külső őröket aztán csókolom, mert mindenkit a nyakadba kapsz.
    A másik meg, pont ezt mondom én is. Az egyik épületben szupermutánsok, a mellette lévőben Gunners, és még sem mennek át egymáshoz! Mert az nem logikus? Elférnek egymás mellett is? Mert ez teljesen reális hogy a szupermutánsok békében élnek bárki más mellett?