• PiszkosFred
    En a supply line kialakitasat majdhogynem automatizaltam. Diamond City elovarasaban van egy sikator (Hangsman), lenyegeben az az en "parasztelosztom", csak epp busz nincs :). De van sok viz, sok kaja, emeletes hazban sok matrac (meg egy bart is huztam fel, a penz mindig jol jon, egy het alatt visszahozta az arat), es egy bazi nagy radiotorony, es nemi vedelem.

Amig en kalandozok, az emberek csak jonnek es jonnek, gyulnek, isznak, dolgoznak termelik a vizeket es a penzt a barban stb. Amikor visszaerek oda - survival miatt nincs fasttravel - 2-3 hetente (pipboy calendar alapjan), akkor fogom oket es elosztogatom az idokzben felfedezett/felszabaditott bazisokra. Az uj, menet kozben osszebugazott bazisokon pedig rendszerint lebontok mindent es csak azokat a targyakat hagyom meg, amelyekre a helyieknek szuksege van. Az igy nyert ne keves nyersanyagot pedig orommel hasznalom Starlight bazison, es a kalandok kozben mostansag mar eleg csak a coppert, adhesive, crystal, stb. ritkabb cuccokat magamnal tartanom, ellentetben a kezdeti idoszakkal, amikor meg csak epult a bazisom, keves helyen jartam es emiatt alig volt fa es acel a raktarban.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.05.27. 15:56:03