Darun#5837
én több okból sem veszek új játékot. Egyrészt az áruk nem a magyar fizetésekhez van igazitva, másrészt annyira le vagyok maradva játékokkal, hogy 1-2 évet simán tudok várni azért, hogy emberi áron be tudjak szerezni egy GOTY-t, amihez nem kell a következő peccsig várnom, hogy játszható legyen. Ha véletlenül még is kifogynék a játékokból (ami még egyszer se fordult elő) akkor meg ott vannak az ingyenesen játszható esetleg régi, de népszerű csapat alapú játékok. (és filmezni meg animézni nem is jut idő) Egyedüli kivétel a ME3, aminek a gyüjtői változatát rendeltem elő, de tekintve hogy csak abba beletettem több mint 500 órát, szerintem megérte, illetve kb 3 hónapja megvettem a F4-t akciós SP-vel, mert már évek óta vártam a folytatást. (és hogy őszinte legyek, annyira lekötött eddig hogy még a WG-s prémet is hagytam a fenébe, csak Falloutozhassak)
Úgy tűnik nekem az a küldi kimaradt. Pedig az öreg Longbow a játék felében elkisért, de annyira idegesitő volt hogy lecseréltem inkább Nick-re. Legendary lénnyel meg igy is találkoztam eléggel, vagy egy screenshot-om arról, hogy két legendary lény gyepálja egymást. A Warcraftos utalás meg... a lezuhant repülő? És ha a szupermutáns nem adja be rögtön, nézd meg hogy hivják a farkast. Ha igy sincs me, akkor nem vagy Warcraft fan :D