-
Darun #5835 Nekem is nagyon tetszett. Az öt percből öt óra lett, és miután teljesen befejeztem, csak álltam az Erődbe és bóklásztam körbe-körbe. Olyan hiányérzetem volt mint a Vegas-os DLC-k után. Mivel én pár éve szereztem be a F3-t és a NV-t is, szőröstülbőröstül igy az akkori árakat nem ismerem, de azt mondom a két játékba feccölt cirka 1000 óra miatt a teljes árat is megérte volna. És bármennyire is jó a FH, pofátlanul túl van árazva. Ahogy nézegettem a DLC árakat, nem csak a Beth van elszállva. Sajnos ez az általános trend. Mindenesetre most magasra került a léc és ha figyelembe vesszük hogy a F3 plusz tartalmai nem voltak valami nagy eresztések, félő hogy ez egy egyedi eset volt. (mivel kb 1,5 hónapja játszom a játékot, nem tudom pontosan hogy az előző két DLC mennyit tett hozzá a játékhoz, bár az Automatron küldijét épp most csinálom) Az öt percből egyébként azért lett 5 óra, mert egy pár perces mellékküldi közben kiderült hogy van még pár hely a közelben, amit nem látogattam meg. Mivel volt még nálam kb 100-150 kiló hely, gondoltam megölöm az ellenségeket és akkor fullon mehetek haza. Namost egy helyen sikerült végigmenni, mire kijöttem a "dungeon" másik végén, már +600 kiló felszerelés volt nálam. Egyébként én úgy tudom hogy még az alap SP is tartalmazott volna egy második adag DLC csomagot és azért emelték az árat, mert tervbe vettek még egy harmadikat. Legalább is a neten ilyen hireket olvastam több helyen is. Tehát lesz még hozzá DLC bőven, hiszen a WW ha jól tudom csak egy nagyobb tartalmi frissités volt, az Automatron meg adott egy plusz küldisort, robotépités lehetőséget meg ha jól sejtem akkor a Rust Devils frakciót. És ennyiért meg az alap áras SP-t sem lett volna érdemes megvenni. És akkor a FH egy kicsit spoileresen:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Shipbreaker az pontosan melyik? Mert nem rémlik hogy nekem adott volna olyan küldit, amit csak rádión keresztül lehet elérni. A Warcraft 3-as utalás egyébként meg volt a játékban? Én tegnap találtam meg és csak lestem hogy "Mivan?" :D