Darun#5831
De én negyed órán belül kaptam a 3 védést :D Mióta elkezdtem a FH-t összesen ötöt vagy hatot. Az eleje még egész jól ment, a napi 1 védés azt mondom belefér. De amikor végzek a védéssel, lepakolok és visszatérek FH-ba, és már kapom is a következő védést, és ezt kétszer eljátsza még, akkor azt mondom .I.. 150 óra alapjátékba volt összesen 5 védésem, akkor ne szivason már azzal hogy a DLC-ben nem birok elkezdeni egy mellékküldit, mert folyamatosan vissza kell rohangálnom! Az egyik cikkben azt irták, 8 óra a DLC fő sztorija és kb ennyi a mellékküldik. Jah, de abból a 8 órából 2 azzal ment el, hogy Meincraftoztam! Meg ugye egy csomó időm elment azzal, hogy rohangálsz a loottal, töltögettem az állásokat, mert kiváncsi voltam hogy milyen irányokba lehet elvinni a küldiket. Elvileg most tartok a játék végénél, kb 5 perc és befejezem, de most vettem észre hogy pár fontos mellékküldit nem csináltam meg. Ráadásul az alapjátékhoz hasonlóan itt is respawnolnak az ellenfelek. De ami a legbosszantóbb, hogy a játék kezeli a térképen kivüli dolgokat is. Volt egy ellenfél, aki a térképen kivül volt, de amikor megtámadtam ezt még nem tudtam. Leöltem, és nem tudtam kilootolni, mert a térkép szélén túlra ugye nem mehetek.
Egyébként a DLC tetszett, kivétesen úgy érzem hogy a Beth-nek is sikerült egy érdekes történetet és hangulatos helyszint kiadnia az alapjátékhoz, sokkal jobbat mint a PL volt a F3-hoz. És nem csak azzal akarják eladni az egészet, hogy dupla annyi loot van mint a teljes alapjátékban. Ha legalább ilyen szinvonalú lesz a többi DLC is, akkor elégedett leszek. Mindezek ellenére azonban azt mondom, túl van árazva, 23 ojroért azért én ennél is többet várnék. (majdnem az alapjáték árának harmada, de a tartalom amit kapunk ezzel nem áll arányban)