• Darun
    Ez mi vagy hol? Nem rémlik hogy nekem az elején lett volna ilyen.

Ez a kraftolás szörnyen idegesitő tud lenni. Mindig az a nyersanyag nincs, ami épp kéne az épitéshez/szereléshez. A Minuteman erődöt akarom majd berendezni központi tábornak, mert elég jól védhető, viszont kevés a hely az épitéshez. Összehányni meg nem szeretném az egészet, szeretek logikusan települni. Sajnos már a foglalásnál buktam két embert, igy össz 4 lakója volt az erődnek, ebből egy folyton a rádiónál van, meg az öreg nő aki az armory-t viszi. Egy ember mindenképpen kellet kaját szedni, egyet meg beállitottam lomot gyűjteni, mert a nyersanyag mindig jól jön. (már kezdem kapisgálni hogy a ragasztó-csavar-nuklear materials a legfontosabb fogyócikkek) Szerencsére zek nem sok súlyt vesznek el, igy képesség nélkül is könnyen magammal tudom cipelni őket. Namost épp Ada küldijét csinálom (félig átalakitottam tankká :D ) és épp egy gyüjtögetős kitérő után mentem volna vissza a Fort-ba, amikor látom hogy 10(!!!) ember lakik ott. Mondom mi a fene? Elvileg Sanctuary-ból inkább oda küldtem a Vault-Tech ügynököt, mert ott nagyobb szükség lenne rá, reménykedtem is benne hogy majd néha csatlakoznak Minuteman-ek az erődhöz, na de hogy 4-ről rögtön 10-re ugorjon a népesség... A játék elején még lusta voltam az épitkezéssel foglalkozni, ezért az ágyakat mindenféle szar helyre bedobáltam (fürdőszoba, a Workbranch melletti garázsba is volt 2 csak úgy, nappali közepére, stb) de ami igazán zavaró, hogy a Fort amúgy is szűkös lehetőségei mellett még nem is enged mindenhová épiteni! Bezzeg van az nyugati település, ahol a ghoulok voltak, van vagy hat ház meg két nagyobb épület, hatalmas szabad terek és... lakik ott 2 ember. Hát kösz. Ráadásul a terület nagysága miatt nem is védhető túl jól.
    Egyébként a játék első 72 órájában össz 2 falut kellett megvédenem, most viszont én is folyton utazok, igaz hogy ezeket asszem küldik is adják. Viszont elég egyenetlen a támadások erőssége. Valamelyik nap kaptam riasztás az Abenty farmra. Oda mentem, jött EGY darab robot. Még meg se öltem, már kiirta hogy a védés sikeres volt. A robot egyébként kb 100 méterre volt a farmtól. Visszamegyek, tele van ghoul hullákkal a farm környéke. Abenty-ék lemészároltak mindenkit. Gondoltam magamban, akkor minek kellettem én ide? A következő védés a hida latt lakó családnál volt, akikhez a kardot kellett visszavinni. Jött hat robot, akik Adával, a karavánnal meg a négytagú családal együtt 10 másodperc alatt bedaráltak. Hámondom kösz. (eddig egyébként a legszivatósabb ellenfelem a Forge vezetője volt, őt kb fél óra meg legalább 20 próbálkozás után sikerült eltenni láb alól úgy, hogy se a Settler, se a gyerek ne haljon meg közbe, kicsit bugos az a helyszin)
    Eddig Nick volt a legtovább a társam, kb az eddigi játékidőm felében. Őt Hancock-ra cseréltem, de nála elég hamar sikerült kimaxolni a legmagasabb elismerést. Le is cseréltem Ada-ra. De ha belegondolok hogy a térképnek alig több mint a harmadát deritettem fel és már most tele vagyok településekkel, meg lehetséges csapattársakkal, bele se merek gondolni mennyi a maximális lehetőség. A településeket illetően egyébként az a tervem, hogy inkább kevesebb, de nagyobb helyekre gyűjtöm össze az embereket, igy könnyebb lesz menedzselni őket.
    A modolási rendszer is tetszik, ha nem lenne ilyen körülményes a kraftolás, biztos még inkább élvezném, de bizonyára is közre játszik hogy a F3 és a NV után ez még kicsit szokatlan. Viszont annyi lehetőség van, hogy simán felveszi a versenyt testreszabhatóságban a FizetésNap 2-vel.