-
Csak bizonyos modoknál jön elő és általában az adott mod leírásában említést is tesz róla a készítője, így szerencsére tudja mindenki, hogy mit vállal... Általában a településeken ezt-azt 'scrapelős' modoknál jön elő, amikor törlésre kerül a településen valamilyen objektum, amelyet a vanilla játék nem engedett volna törölni. Szemétkupacokat, falevél halmokat stb. általában törölgettem a településeimen egy-egy ilyesmire kitalált moddal, egy ideig működtek is, el is tűntek a kívánt objektumok, aztán egyszer csak random visszateszi őket a játék és a környéken a bizonyos számú 'cella' területén (minden település és lényegében az egész játék technikailag x cellára van felosztva) a játék bizonyos eltárolt tartalmakat alapállapotba tesz vissza, tehát ha volt mondjuk Sanctuaryben a karink házában egy tucat különféle pimpelt power armor, esetleg ládákban tárolt dolgok, akkor minden power armor visszaáll az alap rozsdás T-45-ös modellre és a ládák tartalma eltűnik. A ládás dolog engem nem érintett szerencsére, de a power armoros annál inkább...egyszer egy másfél órával korábbi mentést tölhettem vissza, dönthettem hogy progress vagy armorok... hálisten' nem a legtartalmasabb másfél óra volt, így az armorokat választottam. Először használtam a 'Scrap Everything' modot, majd próbálkoztam még párral, végül a 'Spring Cleaning' mutatkozott a legstabilabbnak, azzal egyelőre nem futottam cell resetbe...legalábbis teljes cell resetbe nem, egyes törölt szemétkupacok újra láthatóvá váltak idővel és immár kijelölhetetlenek, törölhetetlenek, de legalább a power armorok érintetlenek...szóval okkal nem csinálhatott a Beth hivatalos település takarítós opciót vagy ha volt is, törölték a kiadásra...van elég bug egyébként is, ha nem is ilyen kaliberűek. 
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.04.30. 22:31:31