• broman191
    Egy casual gamer inkább ne szívassa magát ilyesmivel, főleg ne próbálja meg a survival módot minősíteni a saját butaságával, mert inkább az utóbbi a brutál...ez a Halálos Iramban jelenet jutott eszembe a videó rengeteg pillanatáról... :D Hasonlóképpen volt felkészülve a survival kihívásra, nagyjából minden tényező hiányzott az életben maradáshoz a legtöbb bevágott jelenetben. Se megfelelő fegyverzet, se páncél, se taktika, se tapasztalat...és a legfőbb amin folyton elbukott: általában olyan harcokat vállalt, amelyeket gyakorlatilag lehetetlen volt számára megnyerni...és eleve, hol volt a power armorja? Az alapjáték sem túl könnyű alacsony szintű karival, magas nehézségen, power armor nélkül...survival szinten gondolom must have mindig, lehetőleg top állapotban tartva. A Fallout 3-ban lett volna igazán gyilok ez a survival mód, ugye ott nem a játék első fél órájától tud a játékos power armort használni...

#5550: Az első végigjátszásomban én is lopakodósként toltam, gondoltam arra, hogy majd közelharcos is leszek részben, de ahogy tapasztaltam, annyira nem arra van kitalálva a játék legtöbb settingje, hogy az esetek többségében inkább sniperkedtem távolról/középtávról és melee fegyvert soha sem használtam. A survival ugye a realisztikusság felé tol mindenképp, szóval a közelharcos karit rögtön feledném, nagyon casual gamer dolog, alacsonyabb nehézségre való. Szvsz survival mellett a legbiztosabb dolog csak a lopakodós sniper lehet, minden más járható út csak rögösebb lesz...innentől fogva, hogy pontosan milyen fegyverzetet és taktikát értünk mesterlövész alatt, az viszonylag képlékeny. Én minden fegyveremet a lassú tűzgyorsaság és a nagy sebzés felé toltam el az első végigjátszás során, de így utólag másodlagos fegyvernek a kezdetektől egy automata pisztolyban/shotgunban/gyorstüzelő assault rifleben látok fantáziát, sokszor hasznos tud lenni. A karid tulajdonságainak saját stílusodhoz való optimális alakítására gondolom ráéreztél az első végigjátszásban...annyit valószínűleg érdemes lehet majd változtatni, hogy az endurance fára a survival nehézségen érdemes pontokat szórni, előtte nem igen volt, mert kit érdekelt, hogy pl. mennyi sugárzást kapott az ember az evéstől, ivástól stb. amikor nem volt létfeltétel. Aztán a stimpak, radaway stb. hatékonysága is fontosabb lehet a magasabb nehézség miatt. Az első karimnál a 100-as szint felé tartva még mindig nem éreztem szükségességét, hogy maximálisra fejlesszem az ilyesmit... :)
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.04.10. 02:28:34