-
Andule #5442 [spoiler]
Railroad-ot addig toltam míg a 13at kellett volna szabadítani és mivel ott azt erőltették h használjak erőszakot nekem meg nem volt bajom az egghead-ekkel így hagytam a fenébe. (persze PAM és pszicho Tom végtelenített ugráltatgatásai is nagyban hozzájárultak h ne jöjjön be a frakció)
Hiába voltam jóban az inst-al nem volt olyan opció h beköpjem őket és kifejezetten gáznak éreztem h miután vezető lettem ott nézhettem Patriot rusnya orcáját. (Sehol egy "És dobjátok a földle, de dulván" opció) A bunker hill-i csatánál az opció h szólhatok a RR-nak semmit nem befolyásolt. Nem egy RR küldi Benny Hill bohózat volt mert engem nem bántottak a gépek míg a q idejére csatlakozó szerencsétlen kelt-feküdt szóval besétáltam, felmarkoltam a cuccot kisétáltam, quick travel.
Ezek szerint nem jutottam el odáig h bármit is befolyásolni tudjak de ilyen bénaságok láttán nem is érdekelt h őszinte legyek. BoS küldi kapcsán mentek a levesbe mind. (És Deacon perkje megmaradt :S)
Miután lement az end credits utána rákerestem h mi kell ahhoz h a Minutemen final Q trigerrelődjön és számomra nem logikus miért kéne az Institutal rosszban lenni hozzá. (pedig alapból velük terveztem befejezni)
Nem értem azt a részt sem h ennek is örülni kell mert milyen merész fiúk vannak a Beth-nél h így adták ki. Skyrimban millióval több quest van, akad ott is jó és választási lehetőséges.
Azt értem h miért estél hanyatt a S. után a F4 companion rendszerétől de ha nem ahhoz viszonyítunk hanem teszem azt a Mass Effect-hez / Dragon Age-hez / KotOR-hoz akkor bőven látható h van még hova fejlődni. (Nem olyan hatalmas léc amit meg kellene ugrani, pláne nem friss cuccok h ne lehetett volna ihletet meríteni belőlük) És akkor ilyen Planescape Tormentet, Baldur's Gate 2-t nem emlegetek fel.
Tetszik vagy sem de ebben a játékban sokszor marha értelmetlen volt h miért csatlakozik hozzám az adott figura; legjobb példa Hancock vagy Valentine.
[\spoiler]
Utoljára szerkesztette: Andule, 2016.03.02. 12:21:38