• broman191
    Most ~64k kupakom van, ami a stat szerint a legtöbb amim egy adott időpontban volt, de párszor elszórtam egy tizest erre-arra, nehezen indokolható céllal. Egyébként a statban ~131k van jelenleg a 'talált kupakok' rovatban. Tehát az eddigi ~229 órában alig pár ezressel több pénzt költöttem összesen, mint amekkora vagyonom most van, 90-es szinten.

SPECIAL kezdetben:
    3416653

SPECIAL jelenleg:
    5928887

Lényegében nem a településekből gazdagodtam meg, csak egyszerűen lootoltam minden mozdíthatót (nem lopva és idővel memorizálva hogy bizonyos craftoláshoz mire van szükségem, mi az ami ritka alkotóelem és milyen tárgyakból nyerhetőek), ami valóban értékes volt, az érték/súly mutatós modot használva, amely az egyik legkorábban elkészült modok egyike volt tavaly. Nyomtam a craftolást is aktívan, nem szórtam a pénzt értelmeltenül mindenféle irreálisan drága ruhát és fegyvert vásárolva különböző kereskedőktől - akik még mindig elég horror áron adják a cuccaikat, az ilyesmit befolyásoló magas SPECIAL érték(ek)kel is. A craftolós alapanyagokat is nagyrészt lootoltam, kisebb részt vásároltam pl. Trashcan Carla-tól lebontható olcsó junk formájában amikor szükséges volt - ha már alapanyag vásárlás, ez még mindig az olcsóbbik út, mint alapanyagokat vásárolni direkten, lebontott formában. Az irreálisan drága modolt fegyverek árát csak a horror alapanyag csomagok überelik, ha valaki nem mindig nyitott szemmel járó, kacatokat gyűjtögető gamer, akkor kupakok tízezreit könnyen el lehet szórni csak nyers alapanyagokra, gyenge kereskedős SPECIAL mellett főleg... Gyakran teli eszköztárral jártam és az aktuális társam is jellemzően 'pack brahmin' volt, amíg a Sanctuary workshopba le nem tettem mindent. Rengeteg gyűjtögetős kört tettem, lényegében az egész játék során, van mindenféle értékes/értéktelen kacatom, vagy fél tucat power armorom, amelyekhez semmit nem vettem... Szóval semmi nagy trükk, nagyjából mint az életben, ha értesz valamihez, akkor csináld magad, hosszútávon kegyetlen sok megtakarítás lesz a vége...és a játékban nagyon könnyű mindenféléhez érteni... :)
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.02.02. 20:43:31