• Lengyel2
    Én mindig női karakterrel játszom az RPG-ket, talán egyszerűen azért, mert real life én is nő vagyok. Abszolút nem öli meg számomra a fallout hangulatot, el lehet szerepjátszani, hogy hogy boldogul egy nő a poszt-apoc világban. Nem igazán pakolok pontokat Strength-re vagy Endurance-ra, és soha nem cipelek nehéz fegyvereket, mert a karakterem nem bírná el. Viszont rengeteget lehet pakolni Agility-re és Perception-ra, és női helyzetmegoldásra találták ki a Black Widow perket, a Charisma dialóg megoldásokat, és sokat használom a sneak--et, ennyi. Vannak durva alkalmazkodási helyzetek egy nőnél, de én ezt nem elférfiasodásnak nevezném, hanem néha éppen ellenkezőleg :) ha emlékszel, hogyan lehetett női karakterrel megölni Benny-t a New Vegasban, akkor érted, mire gondolok. De szerintem ez reális, szemem se rebben egy poszt-apoc világban, ha néha végighúznak a sárban, ez van.
    Ja és persze, ahonnan kiindult a téma, nyilván állig beöltözve járom a wasteland-et, eszembe nem jutna így levetkőzni, hogy aztán simán hasba lőjenek.