SaGa#5113
Gránátokkal én is próbálkoztam, rakétavető pont nem volt nálam (igaz épp pár perccel korábban lőttem egyet egy szupermutánstól a folyóparton, de túl nehéz volt, ott hagytam). A tornyot amúgy a "végtelen" .45-ös géppityuval takarítottam ki, hangtompítóval. Ráment majd ezer lőszer, de igazából csak az első liftből kilépve kellett visszatölteni, meg a külső liften lefelé, de azzal nem bírtam sehogy....
Amúgy nem is értem: a Righteous authority-t feltunningoltam, 70+ a sebzése (vagy még több, mióta talán 6 lövésnyi lett a tár egy tunning után), de a szupermutik körberöhögnek vele együtt, egy .38-as találat többet ér ellenük, mint a lézer... A nyakamon van vagy 1500 EC, de még mindig a hangtompítós 10mm-es meg 0.38-as a nyerő osonva, távolról meg a .50-es puska, bár... Röhelyes, de a .38-as pipe pisztolynak nagyobb a lőtávja, mint a .50-es mesterlövész puskának. Ezt mondjuk valaki kijavítgathatná idővel, mert a fegyvermodok módosításai időnként viccesek. Egy full stock (válltámasz) rövidíti a lőtávot a pisztolymarkolathoz képest, ami vicc, de annak rossz. Utoljára szerkesztette: SaGa, 2016.01.11. 13:09:04