• Bandicoot
    Teljesen mindegy a játékmód, survivalon tolom kezdetek óta egy főként karizmára és intelligenciára épülő karakterrel. Nagyjából lvl 20-30 közötti szintig volt kihívás a játék ÍGY. Addig probléma volt a legendary ellenfél, probléma volt az általad említett queen és az egyéb kedvességek. Aztán elkezdtem fejleszteni a fegyveres skilleket, és a kihívás szinte nullára redukálódott akár közelharcot nyomok géppityuval akár messziről köpködöm a meggymagot hangtompítós csipával. Hiába köpi a queen a savas cuccot,simán oldalralépek elöle VATS és szarráslövöm.... És mindezt megtehettem volna jóval hamarabb is ha lvl 1-től a fegyverek skillekre megyek. Ráadásul ugye attól hogy legendary az ellenfél vagy jóval fölöttünk van szintben még könnyedén kimozogható a legtöbbjük. Egy fullos legendary Deathclaw például esélytelen,csak egyetlen fa kell ami körül keringünk hogy ne érjen el minket...:D
    Bizony a játék nagyon könnyű lett még survivalon is. 1-2 monumentálisabb csatát leszámítva a fegyverskilleket hanyagoló karakteremmel lvl 20-30 közötti szintig leszámítva nem tudok mondani olyat ami kihívás lett volna.Amiktől néha néha meg szoktam esetleg feküdni az a nem észrevett legendary emberi ellenfél akik pikkpakk szét tudnak lőni... Viszont onnantól hogy észrevettem én lövöm szét vagy fedezékharcot vívok vele és lassan ledarálom. De nagyjából ennyi. Az ilyen legendary alpha omega zeta gamma über deathclawok meg queen-ek elfekszenek nagyjából 5-10 mp harc után, szinte bármmilyen fegyverosztállyal lövöm (ha meg jobban bírja szétlövöm a lábát és moccanni sem bírnak,odamegyek és 1 méterről kivégzem)....
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2015.12.17. 13:32:13