• Kenzou
    Az tény, hogy a FO4 karakterei jobbak, élőbbek, mint a Skyriméi voltak (az előző FO-kkal nem játszottam, úgyhogy csak ennyi viszonyítási alapom van), szóval indulásnak valóban nem rossz. De van még hova fejlődni - remélem, hogy fognak is: vannak elvárásaim a következő TES játékot illetően.

Myselor:
    Igazad van abban, hogy voltak irritáló társak (volt, akit alig 1-2x vittem csak magammal, mert nem nagyon tudtam elviselni), de ez is hozzátartozik szerintem egy jó rpg-élményhez: nem lehet mindenkit szeretni a valóságban sem. Azzal viszont, hogy kellőképpen sokszínűek a karakterek, bárki megtalálhatja a neki vonzó társat. Az meg, hogy azonos neműeket is lehetett románcolni, szerintem nem különbözik a FO4-től, itt is lehet. De nem kötelező, mint ahogy DA:I-ben sem volt az. Kinek, mi tetszik.
    A harcrendszer nem volt nagy szám, ez igaz, de engem kárpótolt a sztori, mert ott azon volt a fő hangsúly, nem a harcon. FO4-ben sem valami szuper a harcrendszer, 50 valahanyadik szinten már csak ujjgyakorlat egy Deathclaw is VATS-ban, úgy, hogy harcrendszert befolyásoló modot nem tettem fel.
    Utoljára szerkesztette: Kenzou, 2015.12.17. 12:22:46