Bandicoot#4825
Én elvoltam a DA:I-val, a küldetések és a változatosság semmivel sincs a Fallout 4 alatt...
Viszont a társak nekem is szúrták a szemem,egyszerűen a DA 1 karaktereivel ellentétben sikerült ismételten otromba pofájú irritáló társakat mellénk tolnijuk mint a DA 2-ben... És a vicc az hogy a modolás lehetősége is odaveszett,iszonyatosan levédték,a mai napig nincs olyan mod amivel érdemben meg lehetne változtatni a társainkat... A sok szerencsétlen fan pedig még megvédte a Bio-t mondván ez így jó mert ők így képzelték el... Egyébként igen a Bio szereplői sokkal mélyebbek a Beth játékainál. Viszont a Fallout 4 nagyot lépett ezen a téren (is) előre. Csak remélni tudom hogy ezt a vonalat fogják tovább vinni, és inkább rámennek az összetettebb karakterek / összetettebb küldetések / epikusabb cselekmények / dinamikus párbeszédek vonalra amit itt az F4-ben elkezdtek. Lassan 190 óránál járok és elkezdem a végső küldetéseket... Az eddigi Bethesda játékok sosem éltek meg nálam 50 óránál többet,egytől egyig meguntam mindet.