Nezd, emberek vagyunk. Maskent latjuk. Orulok, amikor egy fejleszto ceg hallgat a kozossegre, mert ritka es kovetendo pelda. DE, az valahol vicces, hogy szinte nulla ujitassal jon ki valami ugy, hogy lenyegeben mar megjelent es evek ota ismert jatekelemeket hasznalsz fel. Marmint nem banom annyira, mert imadom a Fallout 4-et, es imadtam a FO3/FNV-t is, de valahol vartam azt, hogy kapok megint valami ujat, valami egyedit, amit aztan lehet majd persze a GECK-kel alakitgatni, formazgatni, stb. Ehelyett kvazi kaptunk egy usermade modokkal felturbozott FO3/FNV-t. Amivel ismet csak elvagyok, mert igy 130 ora kornyeken egy percig nem bantam, hogy belefogtam az ujabb kalandba, de... valahogy nem ertem, hogy ha mar telerakjak az ismert ficsorokkel a jatekot, akkor miert vegeznek fel munkat, es a maradek idoben miert nem akarnak tobbet nyujtani?
A lopast en is finomitottam, ha olvastad egyaltalan, inkabb nevezzuk ugy, hogy ihletet meritettek a modokbol. Csak hat kellene mellle valami uj is. Kovetkezik a TES VI, egy modokkal feltuningolt Skyrimnal tobbet varnek, meg akkor is, ha azzal is el fogok szorakozni 100-200 oraig minimum. De azert na...
Es ne jojjon senki sem a witcherrel, azt is nagyon szeretem, de az is ismert es mar a sorozatban is latott klisekre epit, minimalis ujdonsaggal, ha van benne egyaltalan. Ez a problemam ugy altalanossagban a jatekokkal, de ez egyeni szoc problem, tudom en :) Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.10. 21:30:24