• Kenzou
    Bírom ezt a játékot néha.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kinyírtam mindenkit Covenantban (kicsit lehúztam Dant, mikor osztozkodni kellett az Amelia kiszabadításáért kapott lóvén, erre mindenki megtámadott - de most komolyan, a fickó semmit nem csinált, azon kívül, hogy folyton útban volt, még csak meg sem tudta sebesíteni az őröket a Compound-ban, szóval igazán örülhet annak a 10%-nak is, amit megtarthatott...), amit Deezer gyakorlatilag szó nélkül végignéz, és simán ajánlgatja tovább a limonádéját, mintha mi sem történt volna. Aztán véletlenül meglát, ahogy ellopok egy szaros seprűt, erre nekem esik. Hol itt a logika???

Amúgy meg mindenki rohadtul irritált abban a faluban, túl sok volt nekem az a sok műmosoly, szóval az sem baj, ha esetleg egy rakás pluszküldetéstől elestem ezzel, de nem bánom, hogy ki kellett őket nyírni. Nem akartam, de ők keresték a bajt. A dokinőt sem öltem meg a Compound-ban, mert nem támadott rám. Apropó, ez normális? Azt olvastam, hogy elvileg ha kiengedem Ameliát, akkor megtámad és meg kell ölni, de nem tette, úgyhogy meghagytam az életét.
    Egyébként mit hagytam ki azzal, hogy letaroltam Covenantot?