Én használom. Nekem eddig bejött. 2 apró probléma lehet vele, de engem speciel egyik sem zavar:
1. Azok a tárgyak, amiket kiraksz valahová attól fogva, hogy kiraktad, csak statikus tárgyként funkcionálnak, tehát nem lehet scrappelni őket (illetve lehet, de nem kapsz értük semmit), sem újból felvenni az E-billentyűvel. Szóval csak akkor fogj bele, ha kismillió kenyérpirítód van, vagy tudod nélkülözni azt a párat, amit kiraksz. Természetesen csak azokat a tárgyakat tudod kirakni, amik megvannak.
2. Egyelőre elég kezdetleges a mod. Csak konyhai cuccok vannak és játékok. Persze fog bővülni - legalábbis ígéret van rá.
Egyébként működik rendesen, a tárgyak nem gurulnak szanaszét, stabilan a helyükön maradnak, akár lőhetsz is rájuk, meg sem moccannak.
Ha arra gondolsz, hogy valamivel összeakad-e, a Homemaker modhoz van kompatibilitási patch (vagy minek híjják - nem értek hozzá), azzal működik. Más modom per pill nincs. Az alapjátékban nekem nem okozott gondot eddig.
Működő alternatívát lakberendezéshez ezen a modon kívül nem nagyon tudok mondani. Nekem a lopott tárgyak nagy része a helyén marad, de másoknak az sem volt megoldás.