SaGa Jr#4501
Ha felvetted onnan a cuccot, akkor annak még ott kell lennie az inventory-dban, a misc vagy a junk részlegben, mert quest tárgy amit nem tudsz letenni vagy épp eldobni. Nyissad meg a ládát, mint ha bele akarnál rámolni és nézd meg milyen cuccok vannak a misc/junk készletedben azt pakolj bele mindent. Aztán gyere ki a ládából. Utána ismét lépj be a ládába és rámolj ki belőle. Ez megoldhatja a problémát.
Ha nem oldja meg, akkor valamit beraksz, mentesz. Utána visszatöltés és kiveszed a ládából a berakott cuccot.
De mivel nálad kell legyen a tárgy amiért küldött (a nevét megmondta, szóval tudod mit keress), akár vissza is mehetsz a csajhoz leadni azt (csak a nő ad tárgyas feladatot, a narancs ruhás manus számára ölni kell mutánsokat). Én is zsebeltem már be korábban tárgyat amit kért, de egyből le is adtam neki (újra beszéltem vele és le is tudtam a feladatot).
Legrosszabb esetben konzollal lezárod a feladatot (a feladat kódját meg a szükséges parancsot megtalálod a fallout wikia-n).
Ryder62:
Van egy perk az Intelligence ágon amit felvéve tárgyak szétszedésekor csavarokhoz is hozzájutsz. Külön találni nem fogsz szerintem, csak cuccok szétszedéséből és vásárlásból szerezhető. Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.12.07. 18:34:12