SaGa Jr#4494
A forgó kép megjelenítésben lévő késést nem tudom mivel tudnád kiküszöbölni, megeshet, hogy nem is lehetséges. Lehet a ludas a dologban egy lassú HDD (főleg ha az nem egy standard 7200-as, hanem csak egy adat tárolásra használandó 5400-as fordulatszámú) vagy akár lehet más jellegű is a probléma(lassú proci, szarul megírt script, gyenge videokártya vagy épp a gondolt egyet a program azt ezt adta).
A fémoszlopokat én nem tudtam eltüntetni a disable paranccsal, nem volt saját kódjuk, hiába próbáltam kijelölni a letört elemeket vagy az ott maradt talpukat, kiírta a program hogy ahhoz az objektumhoz nincs kódja, így a csonkok maradtak, a letört darabokat meg egyesével megfogta a karakterem (grab) azt kicipelte őket a területről (valójában egyszerre egyet cipelt a karakterem egyet meg rugdalt maga előtt).
Kenzou:
Csak beledobtam a füvet a bocinak, azt maradt a helyén szerencsére (túl bőkezű nem voltam vele, azért a razorgrass annyira nem gyakori, hogy telerámoljam neki a vályút). Lehet az volt a dolog trükkje, hogy csak kidobtam az inventory-ból és nem pakolásztam vagy mert lényegében a földre hullik majdnem a razorgrass, nem valami tárgyon egyensúlyoz).
Az öreglányt én egyáltalán nem tudtam kirendelni semmi melóra. Miután meg legyártásra került a széke utána még passzívabb lett (ücsörgött és szövegelt ha a közelébe mentem, meg újabb adag anyagot kuncsorgott), míg végül leüvöltve a fejét leszoktattam az anyagról. Utána sértett dámaként járkált és kedve szerint tett hol ezt, hol azt (viszont érdekes módon a leszoktatás után már nem ment egyszer sem aludni a vénség, így lett az őrök mellett egy plusz éjszaka is aktív tagja a közösségnek).