SaGa Jr#4470
Igen is meg nem is. Van úgy, hogy beleszámolja őket a program a létszámban (főleg a térképen meg a quest menüben workshop listában) van, hogy nem. Jobb úgy kalkulálni, hogy ahol van tehén ott bizony egy helynek lőttek. Ugyanakkor azt tapasztaltam ,hogy ahol van tehén ott gyorsabban nő a happiness és kevésbé csökken.
Beosztani őket nem lehet sehová, olyanok mint a drogos öreglány, azt teszik amit akarnak.
Leteszi neki az ember valahova az etetőt azt akkor legalább nem császkál mindenfelé és rombol amerre elhalad (power armor-ként kezeli a program a mozgását, tehát például homokzsákokon simán átmegy és megsemmisíti azokat, ahogy egyes ajtókat is lezúzhat vagy éppenséggel látszólag mozdíthatatlan tárgyakat eltörhet - mozinál például a kis póznákat letördeli és szétszórja, amiben meg a telepesek megakadnak és leblokkolnak).
Fal mellé ne tegyük az etetőt úgy, hogy nem merőlegesen van elhelyezve, mert a kétfejű tehén hol az egyik oldalán, hol a másikon eszeget (a két hosszú oldalon). Nálam megesett, hogy a tehén fejei az egyik oldalon a falból álltak ki, míg a teste fejek nélkül a másikon, elég bizarr látvány volt. kijavításához előbb megszüntettem a falat ami mellett az etető volt, leraktam egy másik etetőt máshová, jól körbejárhatóan, aztán mikor átment ahhoz a tehén akkor lebontottam azt ahol eddig evett (amíg eszik nem lehet mit kezdeni az etetővel) és visszaraktam a falat. Amikor eljött a tehén a fejei visszakerültek a helyükre. :) Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.12.07. 10:16:56