• Kenzou
    Teljesen igazad van a kontrasztot illetően, de miután jártam az Institue-ban, csak ámultam és bámultam, nagyon tetszett az egész, úgyhogy kellett egy ilyen futurisztikus lakás is. Persze megmarad az is, amit előzőleg felépítettem, még a mod előtt, mert azt is nagyon megszerettem. De úgy vagyok vele, hogy nekem, mint a Commonwealth hősének, kijár egy tiszta ágy és némi zöldellő fa a balkonra. :D

Egyébként meg oké, hogy nem vág bele a környezetbe, de azon már gondolkodtam többször is, hogy tulajdonképpen miért is kell az embereknek mindenhol szemétdombon élniük? Úgy értem, hogy képesek tiszta vizet előállítani, van tisztítószer/fertőtlenítő szinte minden sarkon, van seprű és felmosó, festékek vödörszámra, szóval akkor mi is akadályozza meg őket abban, hogy rendet tegyenek? Vannak szerszámaik és fa dögivel az erdőkben, miért is nem lehet új és tiszta bútorokat készíteni? Értem én, hogy az atmoszférához hozzátartozik a piszok, a rozsda és a leharcolt tárgyak, meg tetszik is az összhatás, de egy totál biztonságos helyen simán elképzelhetőnek tartom, hogy normális lakókörnyezetet építsenek ki maguknak (külsős terepen meg persze maradna a világégés utáni állapot). Jó, nyilván nem mindent tudnának csillivillire megcsinálni, de pl. a fából készült tárgyakat tuti. A többit meg újrafestik és voilá. Egyébként meg, ha lézerfegyvert tudnak bütykölni kenyérpirítóból és leeresztett kosárlabdából, akkor nem hiszem, hogy pont egy üvegfal lenne akadály. De hogy még arra sem képesek, hogy a szemétkupacokat eltakarítsák és kiseperjék a lakásokat Sanctuaryban (értem ezalatt, hogy workshop-módban nem engedi eltakarítani a sok fölös kacatot), hogy ne kelljen kerülgetni a sok koszhalmazt, ez nem fér a fejembe.
    Utoljára szerkesztette: Kenzou, 2015.12.05. 23:34:26