ja, pont tegnap találtam meg én is. elhatároztam, hogy végre elvergődök a castlehez, egyébként is már vagy 3 quest miatt kellett volna prestonnal dumálnom, de mindig elkóválygok menet közben. most például ide. "traders welcome", aztán a nagy lóf...
nagyon bírom az ilyen trükkösen elrejtett helyeket, ezért is maxolom egyből a lockpicket+hacket, megölne a kíváncsiság, ha ott kéne hagynom ezeket.
mellesleg a városka storyja is nagyon jó, minden logot el szoktam olvasni.
miután meglett ez a prototype, átmentem a főépületbe, de a három ajtóból kettő bugos volt, csak fal volt mögöttük, nem lehetett "use"-olni se, úgyhogy a tetőről leugorva a harmadikon jutottam be. mekkora mákom volt, rögtön balra az első szobában legendary synth, egyből egy +25 bleedinges laser riflet dobott. ennyit a másik friss lootról. úgyhogy az összehordott modokból összakalapáltam egy advanced automatic-ot, had stackeljen a vérzés.
kicsit később az arcjet systemstől nyugatra bóklásztam, véletlenül találkoztam az első behemoth-ommal (carhenge-nél ), kétszer fejbe lőttem sniperrel, meg másfél tár a bleedingből, pikkpakk lekúszott a hp csík, pedig survival.
ja erről jut eszembe, a castlenél anyuval kicsit megküzdöttem (még nem raktam össze a csúzlit), volt 3-4 quickload, végre nem bénázok, aprítom rendesen, erre 1/3 hp-nál betoppan a mysterious stranger... mocskos kill stealer!!!