• Kenzou
    Na igen, ha az ember nem ragad le a városépítésnél, akkor gyorsabban lehet haladni. Nekem valahogy az jött be, hogy szép lassan haladok a küldikkel, aztán a köztes időben meg van, hogy napokig (ingame időben) csak eladom a lootot és simsezek.

Megnéztem közben a statisztikámat, és kiderült, hogy csöppet el vagyok tájolva. 130 óránál járok épp. A helyszíneknek csak kb. a felénél voltam már (azért megtévesztő és azért gondoltam, hogy a térkép nagyját már bejártam, mert egyébként tele vagyok ikonokkal, de rengeteg az olyan, amiről csak hallottam valakitől/olvastam valahol, de még nem jártam ott, csak a Pip-boyom már jelzi), a főküldetéseket meg csak most látom -mert utánaolvastam-, hogy javarészt már megcsináltam, csak 2 van még hátra. Viszont ha az összes küldetést nézzük, akkor még bőven lesz mit csinálnom.

Az azért látszik, hogy az építkezéssel jó sokat elvoltam, na meg a kukázással is. (Már a Skyrimban is ez volt a vesztem, minden szirszart összeszedek, aztán jó, ha a felét eladom.) Bobbleheadből meg siralmasan állok, 4 egész darabot sikerült eddig megtalálni.

Egy szó, mint száz, szerintem legalább ennyi órát én még bele fogok feccölni, mire minden meglesz.

Utoljára szerkesztette: Kenzou, 2015.12.04. 18:24:48