• Kenzou
    Nektek volt már olyan, hogy fals riasztás valamelyik település megvédésére?

Csak mert ma épp Railroad küldiket csináltam, közben beugrottam DC-be eladni a lootot, erre abban a pillanatban, ahogy odaértem, kiírta, hogy menjek megvédeni Nordhagen Beach-et. Jó, mondom, ez pont belefér, mentem is azonnal, még az üzletelést is kihagytam. Erre, ahogy betölt a település, nem történik semmi. Béke és nyugalom. Körbejártam az egészet, várakoztam 1-1 órát, de semmi, senki nem támadta Nordhagent. Meguntam, úgyhogy visszamentem DC-be, eltöltöttem kb. 3 órát, várva, hogy kinyissanak a boltok, erre egyszer csak kiírja, hogy "Failed" a nordhageni mentőakcióra. Na, mentés visszatölt, megint Nordhagenben vagyok, még mindig semmi. Leültem várakozni, óránként felálltam, de semmi jele támadásnak. Eltöltöttem várakozással ott egy egész napot és még mindig semmi. A quest-listán meg még mindig ott virít, hogy védjem meg őket.
    Gondoltam, hogy akkor majd én odavonzom az ellent, hátha az beindítja a gépezetet, úgyhogy sniperrel rálőttem pár távolban kóricáló raiderre, akik aztán megindultak a település felé, a Turret-ek 5 mp alatt ki is nyírták őket, és megint béke. A quest viszont még mindig él. Azóta már máshol is jártam, eltelt legalább 2-3 nap ingame, de a quest nem moccan semerre, sem befejezettnek, sem failed-nek nem jelzi.