• Bandicoot
    Nos az elmúlt 2 napban belefutottam sajnos jópár csúnya bugba amit szinte csak a konzolban matataás és beirogatás oldott meg...

1. A társam leesett magasabbról. És ezekután a földön ücsörgött akármit csináltam nem mozdult. Ez még konzol nélkül ment, gyakorlatilag szarrá kell lőni hogy elfogyjon az életereje és beadni neki egy stimpack-et.
    2. Elment a játék színe és élénkek lettek a fények, zavaró lett a blur. De csak ingame, a hud,menük,minden más színes maradt. Se load sem semmi nem segített. Neten megtaláltam a megoldást, azoknál előjöhet akik hozzám hasonlóan Recon Scope-ot (vagy NV scope-ot) használnak. A megoldás behozni a konzolt és beírni idézőjelek nélkül:

"rimod 00094636" Ha Nv használatnál ragadt be a szín
    "rimod 002041B6" Ha Recon használatánál ragadt be a szín

3. Én is belefutottam a bugba amikor is egy Power Armorból kilőtt ellenfél után a PA alkatrészei pirosak és csak ellopni lehet őket, ami rohadt zavaró mondjuk egy lelkizős settlementben ahol sorra mindenki megutál ha kiveszünk valamit a PA-ból. A megoldás: Építező módban álljunk a problémás Power Armor elé amiben a "lopott" cuccok vannak. Hozzuk be a konzolt. Az egérrel kattintsunk a Powerarmorra majd üssük be idézőjelek nélkül: "setownership"

4. Akinél építkezéskor a tetőre és egyéb hülye helyekre kerülnek npc-k, árusok, azok valószínűleg úgy jártak mint én, tűzhelyre építkeztek.... A program annyira ragaszkodik az NPC-kel a tázhelyhez hogy ha van is rajta valami akkor is oda akarnak menni illetve annak tetejére kerülnek, vagy közeli objektumokba....