-
SaGa Jr #3747 AnarchoiD:
Fura, nálam probléma nélkül működik sima páncélban, illetve páncél nélkül is. Feltetted esetleg a patch-et és azóta ilyen vagy még patch nélkül tapasztaltad ezt? No persze csak közelharci fegyverekkel jön össze ekkora érték. Távharcászatban a csúcs szorzóm az 5.3 (ninja miatt jön egy 3.5, a többit fegyver perk és mr sandman teszi hozzá, mert nem csak a sebzést de a szorzókat is növelik, holott arra nem kéne kihatniuk, de van hasonló hiba például a yao guai sültnél is ami +10 sebzést ír az infó szerint de valójában +500%-ot ad).
böröczk:
Jaja, nagyon kis aranyosra sikerült Curie az akcentusával és a hangjával, meg időnkénti mindenre rácsodálkozásával. Meg ahogy zavarba lehet majd hozni a későbbiekben azt nagyon jól eltalálták a megalkotói.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Harcban meg miután synth testet kapott nagyon tud brillírozni, egy vérengző vadállat szerepében tetszeleg a karakterem mellett, ami nem kis szó. Csak azt tudnám honnan szedte azt a lézer puskát amivel puffogtat (mert ilyen tárgy nincs az inventory-jában)?
Főleg, hogy kapott tőlem egy nagyon feltuningolt plazmát, hozzá lőszert, azt mégis egy lézert használ, ami nincs is nála, meg egy koporsóból elemelt történelmi kardot, amit viszont tőlem kapott.
BEAST:
Azt akkor még nem is volt a csapatodban az összes synth aki társként bejátszhat. :D
MacCready számomra egy kellemes meglepetés volt, mivel pénzen bérelhető zsoldos létére egészen jól kidolgozott karakter.
Myselor:
A lopásos perk-re én is rámentem, azt a kíváncsiságot leszámítva a fusion core kivételére egyszer, nem is használtam. Így utólag a zárnyitási és a számítógép macerálós utolsó perk is felesleges volt. Bobby pin annyi van mint a nyű, tucatjával tárolom el és adogatom elfelé azokat, a számítógépek feltörése meg nem egy nehéz feladat, ráadásul újságból/bobblehead által és társsal elég bónusz összejön, hogy a legkeményebb gép se jelentsen kihívást. A local leader miatt is felesleges volt a charisma feltolása 6-ra. Inkább feldobom majd a következő végigjátszásra azt a mod-ot, ami más-más megkötéseket rendel hozzá az egyes építhető boltokhoz és csak a legnagyobbak igénylik majd a LL 2-es szintjét, de az alapok nem.
A nuclear physicist is teljesen feleslegesnek tűnik, mert a rad fegyverek már alapból overkill kategóriásak az emberk ellen, az egyéb lények meg akkor is kiröhögnék ha 10x-es szorzó lenne rajta. Fusion core-os időtartam kitolás meg felesleges, mert fusion core is annyi lesz idővel, hogy boltot is nyithatna az ember ahol ezt árusítja kizárólag.
A 10-es tulajdonságot igénylő perk-ek engem sem mozgattak meg. A legmagasabb használt perk-je a karakteremnek is 9-es tulajdonságot igényel (blitz), a többi meg max 6-ost vagy jóval kisebbet (strong back, locksmith, aquaboy, local leader, science, scrounger az egyes tulajdonságoknál a karakterem által használt legmagasabb tulajdonság igényű perk-ek).