• Federation
    Tegnap nem sok mindent tudtam csinálni. A portyázásra kiküldött emberem meghalt. Igaz őt 190 kuponért cserébe fel tudtam éleszteni. Szóval amit korábban írtam, miszerint permanens a halál, az nem igaz. Begyűjtöttem a forrásokat, építettem egy orvosi szobát, ahol injekciókat tudok gyártatni az emberekkel és időközben lett egy baba is. Őt addig nem tudom munkára fogni míg felnőtt nem lesz, ezt ki kell várni. A kuponjaim elfogytak, gyűlnek, de lassan. Nincs mit tenni, mint várni.

Megnéztem a vásárolható csomagokat. 4 fajta van pár euróstól a 20 euróig bezárólag és bármelyik megvásárlása esetén még jár hozzá kártya is, ami biztosan tartalmaz ritkán elérhető eszközöket is. (Common helyett Rare, mint általában a kártyajátékok esetében lenni szokott.)

Fagyás gondom nem volt, bár nekem Ipad Air 2 van. Még annyi történt, hogy jött két új ember (egy férfi és egy nő), egyiket beosztottam az orvosi szobába, képessége szerint pont oda illett, a másikat meg az áramellátáshoz. Bár először mindkettőt szobára küldtem, hátha lesz gyerek, de nem volt időm/kedvem kivárni, míg szimpatizálnak. Majd később. A boldogságszintet sikerült feltornászni 85%-ra. Itt igazából elég az, ha a áram/kaja/víz sáv közelít a maximum értékhez és akkor már boldogabbak lesznek a lakók.

Amiről még nem beszéltem korábban, lehet fejleszteni a szobákat. Ha jól rémlik három fokozatban. Több kinyerhető forrást ad és grafikailag is máshogy fog kinézni. Illetve még egy fontos dolog van, hogy ugyanolyan típusú szobákat, ha egymás mellé raktam, akkor azt egybeépíti és több ember tud dolgozni benne. Alapban 1 szobahely 2 embert foglalkoztat, a növeléssel +2 helyet kaptam, további növeléssel ismét +2 hely és így tovább. Hatékonyabbá teszi a termelést, kevesebb idő kell és több a begyűjthető forrás.

Már csak egy dolog maradt hátra. Van a játékban egy idővonal, ami azt figyeli naponta játszol e. Ha igen, akkor minden 24. órában kapsz jutalmul kupont.