eddig minden csak "kis színes" szösszenet volt, nem találtam még olyat, ami "vezetne" valahová. Elmagyarázom. Az F3-ban az elején, Megatonban pl. elolvashatjuk a PC log-okat a városban, és rájövük belőle, hogy az egyik lakos drogfüggő. De ebből következik egy kis melléksztori, amikor egy adott esetben szembesítjük a srácot, hogy tudjuk a titkát, és úgy emlékszem, meg is zsarolhatjuk, aminek következtében valami lesz. Ezt értem azalatt, hogy "vezetnek valahová a log-ok", de eddig ilyet az F4-ben sajnos nem láttam, de ha te azt mondod, lesz ilyen, akkor megnyugodtam. Vagy másik példa: ugye hasonló küldetés az F3-al, amikor el kell zárni 3 csavart, ahol szivárog a víz. Megatonban is volt ilyen. Az F3-ban egy karakán zsörtölődő öregember önti ki nekünk a lelkét, egy jellegzetes alak lesz belőle, amikor a questet adja. Az F4-ben a quest-adó férfi... hát... nem nagyon mondott semmit. Megcsináltam, kifizette, ennyi. - Na mindegy, tényleg nagyon az elején vagyok még, játszom tovább, hátha később beindulnak a történetek.