Lengyel2#2458
Lenne egy kérdésem azokhoz, akik a "sztori-RPG-érdekes karakterek történetei" oldalát (is) szeretik a Falloutoknak, mert ugyan még csak lvl 9 vagyok, és még nem vagyok Diamond City-ben, de picit aggódom. Azért teszem spoilerbe, mert nem akarom, hogy kötözködésnek vegye bárki.
Szóval időnként jólesik a térképen felfedezni egy barátságos arcot (zöld jelzésű NPC-t), és olyankor boldogan odamegyek, hátha kapok tőle quest-et, vagy ha azt nem is, de legalább pár érdekes mondatot, elbeszélgetést, a sztoriját. Ilyen viszont eddig szinte nincs. Egy mondatot tudok talán velük váltani - talán csak az Abernathy Farm volt eddig kivétel, ők meséltek magukról - és utána rögtön a barterelésre térnek rá, kész, tessék, mutassam mim van, vagy mehetek tovább. Kezdek aggódni, hogy a fő szálon kívül a mellékalakok egyáltalán mondanak-e többet egy rövid mondatnál. A New Vegasban hihetetlen sztorikat meséltek a mellékalakok, szerintem az F3-ban is, ahol még a vándor kereskedők is mondtak a bemutatkozásnál pár mondatot magukról, az sokkal élőbbnek tűnt. Akkor ez most megszűnt, vagy csak az elején van így?