-
Mióta legutoljára itt jártam nálam csak annyi történt, hogy megvettem a játékot és feltelepítettem, nálatok meg született 8 oldal bejegyzés :)
dobok egy kis infót én is, de szigorúan spoilerbe :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fegyver/armor modok: Nem kell tökig pakolni a fegyver, armor perkeket, ahhoz, hogy komolyabb modokat is felpakolhass a fegyókra. Elég, ha van belőle raktáron. Amit találsz fegyvert, arról leszedheted a modokat úgy, hogy felraksz rá olyat amit le tudsz gyártani (sajnos nem tudok egyszerűbb módot). Ekkor bekerül az inventoryba a lekerülő modifikáció és a másik fegyóra simán felrakható szimplán egy kattintással (természetesen a munkaasztalon belül).
10-es szint körül, hard fokozatban elkezdet szállingózni a legendary ellenfelek. Lassan egy komplett legendary armor készletem van, és a legendary fegyverek is modolhatóak (korábban olvastam valahol, hogy erősek cserébe nem modolható).
telepek védelmének építésénél hiába veszed körbe kerítéssel a várost, az ellenfelek bent spawnolnak.
ha egy nagy mészárlás után kimész a komplexből commonwealth-ba, eltűnhetnek a hullák mikor újra visszalépsz a komplexbe (gyár, alagút akármi amihez tölteni kell) minden szart szedj össze és tedd be a bejárathoz legközelebbi fiókba, így később vissza tudsz érte menni. Lehet, hogy pöcsölős, de nagyon megéri később.
perkek küzül baromi hasznos ami VATS ban megmondja melyik alkatrésznek mennyi a védelme, mert az egyik legcélravezetőbbnek nekem a lábak ellövése bizonyult. Amikor 4-5 feral ghoul rád ront, 10milis pisztollyal 2-3 lövéssel ellövöldöztem a lábaikat, aztán végignéztem, ahogy a kutya széjjeltépi a maradékot :)
kereskedés: lehet rendelni kereskedőknél szállítmányt különféle alapanyagokból amik az építkezésben hasznosak. Még csavart is.
falu védelme: nem elég megkérni őket hova álljanak, fel is kell őket fegyverezni. (bocs azoktól akiknek ez egyértelmű, nekem nem volt az)
Power armort átfesteni hotrodra, ingyen van :)
De én csatlakoztam a BoS-hez, és teljesen oké a dolog. Sok küldetést adnak és nagyon bulisak, de ettől még nem kell odaköltözzek :)
Én a power armort leginkább csak teherautónak használom (egyelőre) összegyűjtöm a lomokat és amikor tiszta a terep elszállítom onnan.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2015.11.13. 13:53:10