• Tarc
    Srácok nem tudom mennyire szabad linkelni, és gondolom sokan már megvették előre, de hadd osszam meg, hátha segít valakinek, most sikerült digitálisan megvenni és Steam-en preload már tölti is le.

http://www.greenmangaming.com

Nem ismertem, szkeptikus voltam, utánanéztem, full legit oldal. A legjobb amit olvastam, hogy 1) náluk is preload van 2) Steamen lehet aktiválni a gameket mert olyan kulcsot kapsz 3) általában a 24-48 órával a release date előtt megkapja az ember a kulcsot.
    Fallout 4 specifikus dolgokban pedig: 4) a preload már elérhető mindenkinek ma.

Úgyhogy én is így döntöttem, és még 20% vouchert is találtam, ezzel 32 GBP azaz 14ezer forint a végösszeg:
    FALLOU-T20PER-CNTOFF
    SNEEZI-NGDRAG-ONSAVE
    (bármelyik)
    Ezek legit, public voucherek, az oldalon kell használni checkout 2. lépésnél.

Kifizetés után azonnal kaptam mailt a rendelésről, activation key-el, amit a Steam clientben Game menü > Activate a product alatt bedobtam és már tölti is le azonnal.

Mivel erre a fórumra én is úgy találtam pár napja, és olvastam pár hasznos dolgot, gondoltam visszajövök ide és megosztom másokkal.
    Én is a CD Galaxison, 576-on gondolkoztam, de ennél tökéletesebb számomra nincs, alig várom.
    Peace!
    Utoljára szerkesztette: Tarc, 2015.11.08. 11:02:10