• yesname #1294
    De igen. Nagyon naív vagy. A tömeg számít nagyon sok esetben. Attól, hogy Te elvakult rögeszmés ember vagy, aki szaroz mindent amiben talál kis kivetnivalót saját szájíze és preferenciája miatt én még egyéb dolgokban egyet értek Veled. Csupán Én nem vagyok ilyen rögeszmés. Ha megfog a hangulata valaminek, akkor az jó számomra és nem a hibákat lesem, keresem, aztán meg szarozom. Főleg nem úgy, hogy ha nem annyi van valamiben belőle amit elvárnék, akkor azt kiemelem és szapulom életem végéig.
    Minden topikba szapulni mész és a (számodra negatívumot) hajtogatni.
    Egyébként nem tudom miért nem tűnt fel neked, hogy személyemben folyamatosan olyannak mondasz hasonló rizsákat és baromságokat, aki:
    - Már 25 éve kezdte a szerepjátkozást kockákkal, DM-mel, társaságban, RP partikon
    - Kedvencei és végigjátszotta: Baldurs Gate, Icewind Dale, PLacement: Torment, Shadowruns, Wasteland, Fallout, Neverwinter Nights stb. végtelenségig sorolhatnám játékokat és igen, előbbieket találja abban az értelemben jobbnak, mint amiért értelmetlenül erősködsz
    - Olvas (Neked is kéne: egyetlen egy játék karakterei, története stb. még csak meg sem közelíti a jó regények színvonalát)
    - Egyébként egyetértene más véleményeddel, ha nem lenne elvakult, rögeszmés. Továbbá mondjuk ki: erősen lenéző vagy azokkal szemben (és ez a legirritálóbb probléma), akik kedvelik esetleg bármi miatt azt, amit Te nem egy vagy több részlet miatt és tetszik nekik az, amiben Te kifogásokat találsz, legyenek azok bármilyen picik.

Egyetlen különbség van: nem a hibákat (aprókat, közepeseket, nagyobbakat) keresgélem és emelgetem ki úton-útfélen, hanem játszok és ha megragad a hangulata, akkor az nekem jó.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.11.05. 21:27:02