Fernandooo#119
Te benne vagy a Fallout 4 fejlesztő csapatában, esetleg rendelkezel egy működő kristálygömbbel, hogy ilyen elhamarkodottnak tűnő következtetéseket fogalmazol meg? Ismered a Fallout 4 történetét, rendszerét? Mert szerintem annyit tudsz a Fallout 4-ről, mint például én. Vagyis láttad a nyitó weboldalt, megnézted a trailert, és elolvastál néhány pletykát. A kérdés, hogy akkor mi alapján vonsz le konzekvenciákat…
Egyébként még így is lehet, hogy beletrafáltál, és nem lesz olyan ”komoly” játék a Fallout 4, mint a Witcher 3. Szerencsére engem meg pont a Witcher 3 nem érdekel, ugyanis az értékrendemmel összeegyeztethetetlen az abban megtalálható szexuális tartalom – marha indokolt lehet egy játékot ezzel telerakni, pont mint a C-kategóriás horrorfilmeket... ja, nem, mostanában már minden szar filmet... - és maga a főhős is egy unszimpatikus görény nálam. Illetve eleve a fantasy műfaj is távol van mindentől, amit értékelni tudok. Szóval szerintem sokan lesznek, akiknek nem egy Witcher 3 lesz az összehasonlítási alapjuk, hanem – mit ad isten… - egy Fallout 3 vagy egy New Vegas. Sőt, olyan is előfordulhat, hogy - horribile dictu - önmagában a Fallout 4-et fogják megítélni az emberek! :) Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.10. 06:38:18