• Kroki105
    #11479
    Nekem is ez a hülye ctd a problémám egy ideje. JMegint küzdök(döttem) a nemzetközösség gyötrelmeinek túléléséért, vagy 60+ t elértem survivalon. Volt benne kaki, pisi, alvás, evés, vadnyúzás... Egy ideig (60+)ig, nagyszerűen ment minden, 1 -2 crash benne volt néha, de az ennyi moddal még el is nézhető. De egy ideje már minden hókuszpókuszért megtekinthettem a gyönyörű desktophátterem. Autosave be lett üzemelve, a vicces hogy nem az egyre idegesítőbb halálok miatt :D , hanem a ctd miatt.
    Az a gond, hogy nem tudom mi okozhatja. Pl mikor goodneigbor mod volt a hibás, arra rá tudtam jönni, mert ott jött elő, egy modreinstall megoldotta, és pöpec volt utána, de a véletleneknél már ez ugye nem megy . Házba pl ha bemegyek, vatsolok, meghalok, és élednék, aztán már ha megyek az utcán is előjött... még a gyorsutazás se működött, mikor bekapcsoltam. Ez így már nem muris, nagyjából egyik nap még jó volt, aztán másnap már annyi. Ment így is azért a játék jó pár napig, de aztán elfogyott a türelmem.
    Néztem neten, valami logfájlt ír a játék közbe, és hogy ott majd látszik. Megcsináltam, logfájl is van, hát persze, abból a halandzsából tényleg tök nyilvánvaló melyik mod lehet a hibás. (valakinek biztos, az én tudományom megállt a logfálj előállításánál :D )
    Egyenkénti modleszedegetés nem játszik, túl sok van, mire végeznék, egy új kari is 60+ lenne lol.
    Esetleg van valami más trükkje (nyilván nincs sok esély, de megpróbálok mindent -.- )?
    Most ott tartok, hogy leszedtem minden modot, repair fallout... de szerintem ennek már csöngettek.
    Viszont építettem egy bazijó kalyibát gyámántcittybe, pincével, meg ezzel azzal, azt le akarom videjózni, hogy megmaradjon az is, úgyhogy mégegyszer megpróbálom visszaküzdeni a modokat egy házimozi erejéig..